Experiență

Vă așteptăm în service-ul nostru

Prezentare service

Suntem un service auto cu o echipă tânără și determinată dar totodată cu un nivel profesional ridicat, care se dorește un service de top pe piața auto din Pitești. Oferim servicii de calitate într-o locație generoasă (1000 mp – suprafața atelierelor și 30 de locuri de parcare), amplasată la doar 5 minute de centrul orașului Pitești.

Atelier Mecanică/Electrică/Diagnoză

Atelierul de mecanică este dotat cu echipamente moderne, indiferent dacă vorbim de autoturisme sau autoutilitare. În cadrul acestui atelier putem repara: motoare, cutii de viteze, suspensii, probleme apărute la sistemul de frânare.

Toate acestea sunt posibile datorită echipamentelor cu care este dotat atelierul: elevatoare moderne, stand de reglare geometrie roți, echipamente de verificat și încărcat instalația de AC, stand pentru măsurarea eficienței la frânare, echipamente pentru analiza gazelor arse, aparat pentru reglarea corectă a farurilor, testere pentru diagnosticarea problemelor electronice, scule și SDV-uri pentru rezolvarea oricărei probleme.

Service roți / Hotel de anvelope

Deoarece este recomandat să folosim anvelope adaptate anotimpului (anvelope de vară / anvelope de iarnă) și deja de ani buni este chiar obligatoriu prin lege să folosim anvelopele speciale pentru iarnă și pentru vară, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu serviciul de dejantat / echilibrat roți pentru a putea circula în siguranța cu anvelopele corespunzatoare.


Pe langă mașinile de dejantat și de echilibrat care ne permit să executam profesional înlocuirea anvelopelor, dispunem și de un hotel de anvelope, unde puteți depozita anvelopele.

Vopsitorie

În atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi si moderne materiale, iar pigmentii îi mixăm în laboratorul propriu. Practic putem  obține orice culoare sau nuanță folosită în industria auto.

Atât sculele profesionale de pregătit, vopsit și polișat, materialele și consumabilele de calitate, precum și profesionalismul echipei de vopsitori fac ca lucrările executate de echipa noastră să fie de cea mai bună calitate. 

Se pot executa operații de întreținere (polishare, ceruire), vopsire parțială sau totală folosind vopsele speciale nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors).

Tinichigerie

Specialiștii nostri au o experiență îndelungată în domeniu și pot rezolva orice problemă de tinichigerie într-un spațiu adecvat și cu o dotare corespunzatoare. 

Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare îndreptării elementelor de caroserie și intervenției pe structura de rezistență.

Atelierul este dotat cu banc computerizat de centrat și redresat caroserii bazat pe tehnologie de masurare de ultimă generație care prin verificarea cu dimensiunile exacte furnizate de producătorii de autovehicule ne permite masurarea și reparararea structurilor de rezistență pentru orice autovehicul rutier.

ITP

Inspecția tehnică periodică sau, pe scurt ITP, este verificarea tehnică periodică și obligatorie a mașinii.

La această inspecție se verifică nivelul de poluare, a siguranței rutiere și a categoriei de folosință a autoturismului.

La service-ul nostru vă stă la dispoziție o stație ITP de ultima generație!

Piese de schimb

Nu este nevoie să vă pierdeti timpul să căutați piesele necesare reparației de care aveți nevoie. Specialiștii noștri vă oferă gratuit acest serviciu.

Datorită experienței îndelungată în acest domeniu și a bunei colaborări cu toți importatorii consacrați de piese auto, vă oferim piese și accesorii de calitate la cel mai bun raport calitate / preț.

Rapiditate

Rezolvăm rapid orice problemă

Programare service

Programare service

  Vă solicităm acordul pentru prelucrarea datelor personale în conformitate cu “Politica de Confidențialitate”

  1

  Programare service

  Faceți o programare cu ajutorul sistemului nostru, sigur, rapid și ușor de folosit!
  2

  Diagnosticare auto

  Efectuăm o diagnosticare completă și corectă, interpretăm erori și parametrii de funcționare.
  3

  Deviz de reparații

  Întocmim deviz de reparații care cuprinde manoperă + piese / materiale.
  4

  Reparații rapide

  Oferim remediere rapidă și de calitate, tocmai pentru ca știm câtă nevoie ai de mașina.
  Style Selector

  Primary Color

  Color 1

  Body Color

  Light Color

  Button Background

  Button Background Hover

  Color Custom 1

  Color Custom 2