Evoluție

Din 1994 împreună

Despre noi

Începând cu anul 2023 CNCD AUTO INVEST comercializează mașini chinezești, fiind dealer autorizat SUV CARS. Producătorii de mașini chinezești și-au îmbunătățit substanțial produsele și s-au adaptat cerințelor pieței europene!

Tot din 2023, CNCD AUTO INVEST este dealer CENNTRO.

CENNTRO este un competitor mondial în industria vehiculelor electrice, având origini atât în Statele Unite ale Americii, cât și în inima inovației tehnologice, Germania. Cu o reputație globală solidă, suntem mândri să aducem revoluția electrică în România și în întreaga Europă!

Service-ul CNCD este specializat în întreținerea și repararea autovehiculelor precum și comercializarea de piese și accesorii pentru autovehicule.
Service-ul este autorizat de Registru Auto Roman pentru executarea de reparații și întreținere pentru toate mărcile de autoturisme.
Oferim clienților servicii complete de mecanică și diagnoză computerizată, precum și consiliere service.

Echipa este formată din mecanici profesioniști și cu multă experiență.
Service-ul nostru colaborează cu cei mai buni furnizori de piese auto de pe piață și vă pune la dispoziție atât piese de schimb originale cu garanție cât și piese aftermarket și o gamă largă de accesorii.

Ne desfășurăm activitatea pe strada Depozitelor nr. 17, Pitești și avem disponibile 4 posturi de lucru, din care 3 elevatoare, locuri de parcare, sală de așteptare.
Misiunea noastră este să fim recunoscuți de clienții noștri drept un partener de încredere, iar obiectivul principal este satisfacerea cerințelor clienților.
Vă așteptăm să apelați cu încredere la serviciile noastre!

CNCD SA a fost înființată în 1994 ca distribuitor la nivel național de autoturisme și piese de schimb pentru principalul producător auto român, Automobile Dacia.

În scurt timp, societatea a devenit cunoscută în întreaga țară, ajungând ca în anii 1997-1998 să vândă 100.000 autoturisme pe an.

În anul 1996 a fost înființat Atelierul Service care, pe lângă rolul de întreținere a automobilelor Dacia, a avut și rolul de pilot pentru celelalte ateliere service din țară.

În 2001 a devenit concesionar Dacia pentru autoturisme, iar în 2003 pentru piese de schimb.

În perioada 2005 - 2008, CNCD SA a asigurat service-area în garanție și postgaranție pentru autovehiculele marca KIA.

În intervalul 2004 - 2007, CNCD SA a desfășurat și activitatea de comercializare autovehicule rulate, fiind unul din cei mai importanți dealeri argeșeni în acest domeniu.

Între anii 2008 și 2014, societatea noastră a asigurat în parteneriat transportul public local de călători, contribuind astfel la înnoirea parcului auto, la cresterea gradului de siguranta, scăderea poluării și îmbunătățirea condițiilor de transport călători.

În prezent, suntem autorizați RAR pentru reparații la aproape toate mărcile auto existente pe piață!

29

Ani de experiență

SUV Cars

Acum și în Pitești

Mașini chinezești

Începând cu anul 2023, CNCD AUTO INVEST comercializează mașini chinezești în Pitești. 


Piața auto din România a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, iar printre jucătorii importanți care și-au făcut loc pe piață se numără și producătorii de mașini chinezești. În ciuda eșecurilor anterioare, industria auto chineză a reușit să se reinventeze și să câștige teren în Europa, inclusiv în România, datorită tranziției către mașinile electrice și îmbunătățirii calității și siguranței. 


Prima tentativă a Chinei de a cuceri piața auto europeană a avut loc acum aproximativ 15 ani, însă eforturile lor au fost în mare parte nereușite. La acea vreme, mașinile chinezesti erau considerate de slabă calitate și nu puteau concura cu producătorii europeni consacrați, precum BMW, Mercedes, Audi, sau cu mărcile britanice, franceze și italiene. 


Cu toate acestea, în ultimii ani, industria auto chineză a reușit să își îmbunătățească substanțial produsele și să se adapteze cerințelor pieței europene. Unul dintre principalii factori care au contribuit la renașterea industriei auto chinezești în Europa a fost tranziția către mașinile electrice. 


Acest tip de vehicule a devenit tot mai popular în Europa datorită preocupărilor legate de mediu și a reglementărilor stricte impuse de Uniunea Europeană. Astfel, mașinile electrice produse în China s-au dovedit a fi mai ieftine și tot mai comparabile din punct de vedere calitativ cu cele europene.

Avantaje

Calitate și siguranță

Avantajele mașinilor chinezești în 2023

Chinezii speră să facă în Europa ce au reușit acum 15-20 de ani mărci precum Hyundai și Kia. 


Chinezii țintesc mai ales segmentul mașinilor electrice și a mașinilor de oraș, venind cu o serie de modele ce costă între 25.000 și 35.000 de euro.


Mărcile chineze au un mare avantaj datorită creșterii cotei mașinilor electrice în Europa și în lume și datorită faptului că mașinile noi pe benzină și pe motorină nu vor mai fi vândute în țările UE după 2035, dacă planurile UE sunt duse la bun sfârșit.


Fără acest progres uimitor al mașinii electrice, ajutat mult și de legislația europeană, dar și de subvențiile din mai toate țările UE, avansul chinezilor nu ar fi fost așa de previzibil. China este țara care poate produce – și chiar produce – cele mai multe mașini electrice și la costurile cele mai mici.


Sunt pe piața chineză la vânzare și mașini electrice noi la sub echivalentul în yuani a 10.000 de euro, iar asta este posibil și fiindcă regulile privind siguranța sunt mai blânde decât în Europa.


Chinezii fabrică cele mai multe baterii pentru mașinile electrice, au un sistem bine pus la punct de furnizori de componente și companiile auto au investit și în minerit și extracție, pentru a fi sigure că vor avea la dispoziție metalele rare necesare.


O parte dintre marii producători auto chinezi își fabrică „in house” bateriile și, datorită investițiilor în companiile de minerit, sunt mult mai puțin afectate de creșterea prețurilor materiilor prime, creștere ce a afectat profitul companiilor auto din Europa, SUA și Japonia.

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2